Kunt u niet direct vinden wat u zoekt, of heeft u vragen, dan kunt u onze klantenservice bereiken tijdens kantooruren op telefoonnummer:
0318-623280
Iedere website die draait op ons CSM/ecommerce systeem wordt standaard voorzien van een SSL certificaat. Hiermee biedt u een veilige website voor uw bezoekers. Een SSL beveiligde website herkend u in eerste instantie aan https:// (in plaats van http://). Moderne browsers geven voor de adresbalk ook een slot of een schild icoontje weer, als een website veilig wordt bevonden. Google hecht veel waarde aan een veilige online omgeving, en in chrome browser gaat Google nog een stapje verder, en geeft juist aan dat de website NIET VEILIG is. En deze tendens zullen ook andere browsers gaan overnemen, hetzij hier nog een stap verder in gaan.
Een SSL beveiligde website is zelfs onderdeel van Google's ranking formule, dus ook weer een + factor in uw SEO.
Voor kwaadwilligen is het zeer eenvoudig om mee te lezen bij een datatransfer binnen een website. Uw bezoeker vult zijn/haar gegevens in op uw website, drukt op verzenden, en kan een websniffer zeer eenvoudig het bericht onderscheppen, en meelezen wat uw bezoeker heeft ingevoerd. Wanneer de website met een SSL certificaat ingericht is, wordt alle data versleuteld met een 256 bit encryptie. Hierbij wordt bijvoorbeeld 'Dhr. P. Jansen' verstuurd als 'hasdhsdfsdf5213j12d$bsah%$*2sa', wat het voor een websniffer niet leesbaar is, en -bijna- onmogelijk is te hercoderen.
U moet beseffen dat wanneer u online klantgegevens verwerkt, dat u wettelijk verantwoordelijk bent om de privacy te waarborgen, en er alles aan moet doen om dit zo veilig mogelijk te laten verlopen. Dit geldt natuurlijk voor webwinkels, waar klantaccounts en betalingen verricht worden, maar ook wanneer u klantgegevens opvraagt via een onschuldig lijkend contactformulier wordt er privacy gevoelige data online verwerkt. In die optiek, is het niet de vraag of u een naar SSL beveilgde website overstapt, maar wanneer...
Ook wij hechten veel belang aan een veilige online beleving voor uw bezoekers. Uw bezoekers worden steeds bewuster van de gevaren van internet, en het ontbreken van een SSL certificaat kan zorgen voor conversie verlies. Daarom bieden wij elke website een 256 bit SSL certificaat aan, die elk jaar verlengd wordt. Hierbij bent u verzekerd van een technisch high end encryptie.
Daarnaast zijn er nog andere SSL certificaat aanbieders die wij kunnen installeren, met diverse prijzen, garanties en validaties. Welk certificaat van welke aanbieder uw website nodig heeft, is afhankelijk van diverse factoren. Hier adviseren wij u graag persoonlijk over.
Art Digital
Brieneshof 7
6715DD Ede Nederland
Tel: 0318-623280
KVK : 09114297
1.1 Opdrachtgever: de natuurlijke of rechtspersoon met wie de overeenkomst tot levering van producten of diensten van Art Digital wordt gesloten.
1.2 Opdrachtnemer: Art Digital
1.3 Overeenkomst : elke wederzijdse acceptatie, schriftelijk of per e-mail van levering van een of meer producten of diensten van Art Digital.
2.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen en de totstandkoming, de inhoud en de nakoming van alle tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer gesloten overeenkomsten.
2.2 Opdrachtnemer is gerechtigd de Algemene Voorwaarden te wijzigen.
2.3 Eventuele afwijkingen van deze Algemene Voorwaarden zijn slechts geldig indien deze schriftelijk zijn overeengekomen.
2.4 Opdrachtnemer behoudt zich het recht voor dienstverlening voor wie dan ook zonder opgaaf van reden te weigeren.
2.5 Klachten over verrichte werkzaamheden en/of verleende diensten dienen door de opdrachtgever binnen 8 dagen na ontdekking, doch uiterlijk binnen14 dagen na voltooiing van de betreffende werkzaamheden schriftelijk te worden gemeld aan de opdrachtnemer.
3.1 Opdrachtnemer behoudt het recht gedane offertes of aanbiedingen te herroepen.
3.2 Gedane offertes en aanbiedingen hebben een geldigheidsduur van 30 dagen tenzij anders aangegeven.
3.3 Waar de opdrachtgever verwijst naar eigen of andere voorwaarden, wordt deze verwijzing door de opdrachtnemer uitdrukkelijk niet aanvaard.
3.4 In behandeling genomen opdrachten kunnen niet eenzijdig worden geannuleerd of gewijzigd.
4.1 Alle prijzen zijn exclusief BTW tenzij anders vermeld. Opdrachtnemer factureert in euro.
4.2 Opdrachtnemer is gerechtigd gedurende looptijd van een overeenkomst prijzen te wijzigen, dan wel te verhogen of te verlagen. De opdrachtgever is gerechtigd de overeenkomst te verbreken op het moment dat de nieuwe prijzen in werking treden.
4.3 Vooruitbetalingen door de opdrachtgever zijn niet herroepbaar.
4.4 Indien de opdrachtgever zijn betalingen deels of geheel niet nakomt is de opdrachtnemer zonder enige voorafgaande kennisgeving gerechtigd de overeenkomst te verbreken en de dienst tijdelijk of permanent te beëindigen en is de opdrachtgever aansprakelijk voor de door opdrachtnemer geleden schade, kosten of gemaakte kosten.
4.5 Restitutie van betalingen of delen daar van zijn uitgesloten tenzij opdrachtnemer ernstige nalatigheid te verwijten valt.
4.6 Betalingen dienen plaats te vinden binnen 14 dagen na factuurdatum. Indien na het verstrijken van deze termijn door opdrachtnemer nog geen (volledige) betaling is ontvangen, is de opdrachtgever in verzuim en is hij een rente verschuldigd gelijk aan de wettelijke rente. Alle door de opdrachtnemer gemaakte kosten, zoals proceskosten en buitenrechtelijke en gerechtelijke kosten, daaronder begrepen de kosten voor juridische bijstand,deurwaarders en incassobureaus, gemaakt in verband met de te late betalingen, komen te laste van de opdrachtgever. De buitenrechtelijke kosten worden gesteld op ten minste 10 % van het factuurbedrag met een minimum van € 120,00
4.7 In het geval opdrachtgever een machtiging tot automatische incasso heeft afgegeven zullen facturen 1 (een) week na uitreiking geïncasseerd worden van het door de opdrachtgever verstrekte (post)bankrekeningnummer. Incasso is alleen mogelijk indien de opdrachtgever beschikt over een Nederlands (post)bank- rekeningnummer.
4.8 Indien de gebruiker het niet eens is met de automatische incasso afschrijving, kan de gebruiker dit binnen 30 dagen door zijn bank ongedaan laten maken.
5.1 Verstrekken van gegevens
De opdrachtgever is gehouden al datgene te doen, wat redelijkerwijs nodig of wenselijk is om een tijdige en juiste levering door de opdrachtnemer mogelijk te maken, zulks in het bijzonder door het tijdig (laten) aanleveren van volledige, deugdelijke en duidelijke gegevens of materialen.
5.2 Termijn van levering
Een door de opdrachtgever opgegeven termijn voor het volbrengen van het ontwerp heeft een indicatieve strekking, tenzij uit de aard of de inhoud van de overeenkomst anders blijkt. De opdrachtnemer is, ook bij een opgegeven termijn voor het volbrengen van het ontwerp, eerst in verzuim nadat de opdrachtgever opdrachtnemer bij aangetekend schrijven in gebreke heeft gesteld en nakoming binnen de in gebrekenstelling genoemde redelijke termijn uitblijft.
5.3 Test,vergunningen en wettelijke bepalingen
Tenzij anders overeengekomen behoren het uitvoeren van tests, het aanvragen van vergunningen en het beoordelen of instructies van de opdrachtgever voldoen aan de wettelijke of kwaliteitsnormen niet tot de opdracht van de opdrachtnemer.
5.4.1 Openbaarmaking en verveelvoudiging
Alvorens tot productie, verveelvoudiging of openbaarmaking dienen partijen elkaar in de gelegenheid te stellen de laatste modellen, prototypes of proeven van het ontwerp te controleren en goed te keuren. Indien de opdrachtnemer, al dan niet in naam van de opdrachtgever, opdrachten of aanwijzigingen aan productiebedrijven of andere derden zal geven, dan dient de opdrachtgever op verzoek van de opdrachtnemer zijn hierboven genoemde goedkeuring schriftelijk te bevestigen.
6.1 Auteursrechten industriële eigendom
Tenzij anders overeengekomen, komen alle uit de opdracht voortkomende rechten van intellectuele eigendom – waaronder het octrooirecht, het modellenrecht en het auteursrecht toe aan de opdrachtnemer. Voor zover een dergelijk recht slechts kan worden verkregen door een depot of registratie, dan is uitsluitend de opdrachtnemer daartoe bevoegd.
6.2 Onderzoek naar het bestaan van rechten
Tenzij anders overeengekomen, behoort niet tot de opdracht het uitvoeren van onderzoek naar het bestaan van octrooirechten, merkenrechten, tekening- of modellenrechten, auteursrechten en portretrechten van derden. Ditzelfde geldt voor een eventueel onderzoek naar de mogelijkheid van dergelijke beschermingsvormen voor de opdrachtgever.
6.3 Naamsvermelding
Tenzij het werk er zich niet voor leent, is opdrachtnemer te allen tijden om zijn naam op of bij het werk te (laten) vermelden of verwijderen en is het de opdrachtgever niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming het werk zonder vermelding van de naam van de opdrachtnemer openbaar te maken of te verveelvoudigen.
6.4 Eigendom bij opdrachtnemer
Tenzij anders is overeengekomen, blijven de in het kader van de opdracht door de opdrachtnemer tot stand gebrachte werktekeningen,illustraties, prototypes, maquettes, mallen, ontwerpen, ontwerpschetsen, films en andere materialen of ( elektronische) bestanden, eigendom van de opdrachtnemer, ongeacht of deze aan de opdrachtgever of derden ter hand zijn gesteld.
7.1 Het gebruik
Wanneer de opdrachtgever volledig voldoet aan zijn verplichtingen ingevolge de overeenkomst met de opdrachtnemer, verkrijgt hij een exclusieve licentie tot het gebruik van het ontwerp voor zover dit betreft het recht van openbaarmaking en verveelvoudiging overeenkomstig de bij de opdracht overeengekomen bestemming. Zijn er over de bestemming geen afspraken gemaakt, dan blijft de licentieverlening beperkt tot dat gebruik van het ontwerp,waarvoor op het moment van het verstrekken van de opdracht vaststaande voornemens bestonden. Deze voornemens dienen aantoonbaar voor het sluiten van de overeenkomst aan de opdrachtnemer bekend te zijn gemaakt.
7.2 Ruimer gebruik
De opdrachtgever is zonder de schriftelijke toestemming van de opdrachtnemer niet gerechtigd het ontwerp ruimer te gebruiken dan is overeengekomen.
7.3 Wijzigingen
Tenzij anders is overeengekomen, is het de opdrachtgever niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van de opdrachtnemer veranderingen in de voorlopige of definitieve ontwerpen aan te brengen of te laten aanbrengen.
7.4 Eigen promotie
De opdrachtnemer heeft met inachtneming van de belangen van de opdrachtgever, de vrijheid om het ontwerp te gebruiken voor zijn eigen publiciteit of promotie.
7.5 Vervallen licentie
Vanaf het moment dat de opdrachtgever zijn betalingsverplichtingen uit hoofde van de overeenkomst niet (volledig) nakomt of anderszins in gebreke is, is het de opdrachtgever niet (langer) toegestaan de ter beschikking gestelde resultaten te gebruiken en komt elke in het kader van de opdracht aan de opdrachtgever verstrekte licentie te vervallen, tenzij de tekortkoming van de opdrachtgever in het licht van de gehele opdracht van ondergeschikte betekenis is.
8.1 Opzegging overeenkomst door opdrachtgever
Wanneer de opdrachtgever een overeenkomst opzegt, dient hij, naast een schadevergoeding, het honorarium en de gemaakte kosten met betrekking tot de tot dan verrichte werkzaamheden te betalen.
8.2 Ontbinding overeenkomst door opdrachtnemer
Indien de overeenkomst door de opdrachtnemer wordt ontbonden wegens een toerekenbare tekortkoming in de nakoming van de overeenkomst door de opdrachtgever, dient de opdrachtgever,naast een schadevergoeding, het honorarium en de gemaakte kosten met betrekking tot de tot dan verrichte werkzaamheden te betalen. Gedragingen van de opdrachtgever op grond waarvan van de opdrachtnemer redelijkerwijs niet meer gevergd kan worden dat de opdracht wordt afgerond, worden in dit verband mede beschouwd als toerekenbare tekortkoming.
8.3 Schadevergoeding
De schadevergoeding bedoeld in de vorige twee leden van dit artikel zal ten minste omvatten de kosten voortvloeiend uit de door de opdrachtnemer op eigen naam voor de vervulling van de opdracht aangegane verbintenissen met derden, alsmede 30 % van het resterende deel van het honorarium welke de opdrachtgever bij volledige vervulling van de opdracht verschuldigd zou zijn.
8.4 Duur overeenkomst
Wanneer de werkzaamheden van de opdrachtnemer bestaan uit het bij herhaling verrichten van soortgelijke werkzaamheden, dan zal de daarvoor geldende overeenkomst, tenzij schriftelijk anders is overeengekomen, gelden voor onbepaalde tijd. Deze overeenkomst kan slechts worden beëindigd door schriftelijke opzegging, met in achtneming van een redelijke opzegtermijn van ten minste drie maanden.
9.1 Auteursrechthebbende
De opdrachtnemer garandeert dat het geleverde door of vanwege hem is ontworpen en dat, indien er auteursrecht op het ontwerp rust, hij geldt als maker in de zin van de Auteurswet en als auteursrecht hebbende over het werk kan beschikken.
9.2 Vrijwaring voor aanspraken m.b.t. gebruik ontwerp
De opdrachtgever vrijwaart de opdrachtnemer of door de opdrachtnemer bij de opdracht ingeschakelde personen voor alle aanspraken van derden voortvloeiend uit toepassingen of gebruik van het resultaat van de opdracht.
9.3 Verstrekte materialen en gegevens
De opdrachtgever vrijwaart de opdrachtnemer voor aanspraken met betrekking tot de rechten van intellectuele eigendom op door opdrachtgever verstrekte materialen of gegevens, die bij de uitvoering van de opdracht worden gebruikt.
10.1 De opdrachtnemer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor:
a. fouten in het materiaal dat door de opdrachtgever ter hand is gesteld.
b. misverstanden of fouten ten aanzien van de uitvoering van de overeenkomst indien deze hun aanleiding of oorzaak vinden in handelingen van de opdrachtgever, zoals het niet tijdig of niet aanleveren van volledige, deugdelijke en duidelijke gegevens en materialen.
c. fouten van door of namens de opdrachtgever ingeschakelde derden.
d. gebreken in offertes van toeleveranciers of overschrijdingen van prijsopgaven van toeleveranciers.
e. fouten in het ontwerp of tekstgegevens, indien de opdrachtgever, overeenkomstig het bepaalde in artikel 5.4 zijn goedkeuring heeft gegeven, dan wel in de gelegenheid is gesteld een controle uit te voeren en te kennen heeft gegeven aan een dergelijk controle geen behoefte te hebben.
f. fouten in het ontwerp of de tekst/gegevens, indien de opdrachtgever het tot stand brengen of laten uitvoeren van een bepaald(e) model, prototype of proef achterwege heeft gelaten, en deze fouten in een dergelijk(e) model, prototype of proef wel waarneembaar zouden zijn geweest.
g. kleurafwijkingen ten opzichte van de gemaakte model, prototype of proef van het ontwerp, of bij herhaling van een opdracht.
10.2 Beperking aansprakelijkheid.
Behoudens in geval van opzet of grove schuld van de opdrachtnemer of de bedrijfsleiding van de opdrachtnemer, is de aansprakelijkheid voor schade uit hoofde van een overeenkomst of van een jegens de opdrachtgever gepleegde onrechtmatige daad, beperkt tot een bedrag dat in redelijkheid in verhouding staat tot de omvang van de opdracht, met dien verstande dat dit bedrag niet hoger zal zijn dan het bedrag dat reeds is gefactureerd en betaald, met een maximumbedrag van € 1000,-.
10.3 Verval aansprakelijkheid
Elke aansprakelijkheid vervalt door het verloop van één jaar vanaf het moment dat de opdracht is voltooid.
10.4 Kopieën materialen
De opdrachtgever is gehouden, indien redelijkerwijs mogelijk, kopieën van de door hem verstrekte materialen en gegevens onder zich te houden tot de opdracht is vervuld. Indien de opdrachtgever dit nalaat, kan de opdrachtnemer niet aansprakelijk worden gesteld voor schade die bij het bestaan van de kopieën niet was opgetreden.
10.5 Bewaarplicht
Na het voltooien van de opdracht hebben noch de opdrachtgever noch de opdrachtnemer jegens elkaar een bewaarplicht met betrekking tot de gebruikte materialen en gegevens.
Webhosting & software
11.1 De overeenkomst zal worden aangegaan voor een onbepaalde tijd met een minimum termijn van drie maanden.
11.2 De overeenkomst kan uitsluitend tegen het einde van een kalendermaand en na het verstrijken van de minimumduur worden opgezegd, met inachtneming van een opzegtermijn van 2 maanden. De opdrachtgever ontvangt na het opzeggen een bevestiging welke geldt als bewijs van opzegging.
11.3 Opdrachtnemer kan de overeenkomst met onmiddellijk ingang beëindigen indien de opdrachtgever aan een of meer van zijn verplichtingen jegens de opdrachtnemer niet, niet behoorlijk of niet volledig voldoet of daarmee in strijd handelt.
11.4 Opdrachtnemer heeft het recht de overeenkomst zonder ingebrekestelling of gerechtelijke tussenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen indien opdrachtgever in staat van faillissement is verklaard, surseance van betaling heeft aangevraagd of verkregen of anderszins het vrije beheer of zin vermogen heeft verloren. Laatst genoemde partij heeft alsdan geen recht op enige schadevergoeding.
12.1 Opdrachtnemer zal zich volledig inzetten om de overeengekomen diensten zo optimaal en zorgvuldig mogelijk aan de opdrachtgever te leveren, met in achtneming van zijn ten dienste staande technische middelen.
12.2 Opdrachtnemer draagt de verantwoordelijkheid voor de verbinding van de webserver(s) met het datacenters elders.
12.3 Opdrachtnemer kan geen volledige uptime garanderen. Naar maximale uptime wordt wel gestreefd.
13.1 Opdrachtgever is zelf verantwoordelijk voor het functioneren van de programmatuur van derden, die op de website van de opdrachtgever is gezet.
13.2 Het is de opdrachtgever niet toegestaan processen/programma’s op de server te starten waarvan aangenomen kan worden dat deze schade zouden kunnen toebrengen aan de systemen van de opdrachtnemer of andere internet gebruikers.
13.3 Het is de opdrachtgever niet toegestaan de diensten, producten of software van de opdrachtnemer te gebruiken voor handelingen die strijden met de wet, openbare orde, de algemeen aanvaarde normen van toepassing op het gebruik van internet en deze Algemene Voorwaarden.
13.4 Opdrachtgever zal de door opdrachtnemer geleverde diensten niet gebruiken voor het versturen van ongewenste reclame oftewel spam.
13.5 Opdrachtgever is verplicht eventuele wijzigen in zijn of haar adres zo snel mogelijk door te geven aan opdrachtnemer .
13.6 Opdrachtgever is verantwoordelijk voor het gegenereerde dataverkeer op zijn of haar website. Opdrachtnemer is niet verplicht opdrachtgever ten hoogte te stellen van een overschrijding van de afgesproken limiet voor het data verkeer.
13.7 Indien opdrachtgever de afgesproken limiet voor het dataverkeer overschrijdt zal opdrachtgever de zoals in de overeenkomst afgesproken vergoeding betalen voor de overschrijding.
14.1 De opdrachtgever is volledig aansprakelijk voor alle data die op account c.q. domein van de opdrachtgever staat.
14.2 Opdrachtgever is volledig aansprakelijk voor enige schade aan de opdrachtnemer of derde dat wordt veroorzaakt door het (incorrect) handelen van de opdrachtgever.
14.3 Opdrachtnemer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig geleden schade, indirecte schade, gevolgschade of eventuele schade wegens gederfde omzet of winst van de opdrachtgever, of de gewenste resultaten tegenvallen, of eventuele derden partijen door tekortkomingen van de leveringen van de overeengekomen diensten/producten.
14.4 Opdrachtnemer kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies van data. Bij de diensten waarvan opdrachtnemer verklaart heeft back-ups te maken zijn de back-ups geen garantie voor het voorkomen van dataverlies. Aan back-ups kunnen geen rechten worden ontleend.
14.5 Opdrachtnemer is op generlei wijze aansprakelijk voor de aanvraag en registratie van domeinnamen en/of verlenging van geregistreerd domeinnamen, nimmer zal hier dan ook schadevergoeding uit voort kunnen vloeien. Opdrachtnemer zal ten allen tijde het recht voorbehouden om bij niet tijdige voldoening van reeds geregistreerde domeinnamen deze op te heffen.
14.6 Oplevering geschiedt na schriftelijke of mondelinge kennisgeving door de opdrachtnemer aan opdrachtgever van de beëindiging van het werk en na goedkeuring van het werk door deze laatste .
14.7 Indien na beëindiging van het werk sprake is van kleine gebreken worden deze zo spoedig mogelijk door de opdrachtnemer hersteld of gecorrigeerd. Voordat aan de opdrachtnemer de mogelijkheid tot herstel of correctie is geboden, kan de opdrachtgever op grond van de kleine gebreken zijn goedkeuring aan het werk niet onthouden. Bij ingebruikneming van het werk wordt het werk als opgeleverd beschouwd.
15.1 Overdracht aan derden Het is de opdrachtgever niet toegestaan enig recht uit een met de opdrachtnemer gesloten overeenkomst aan derden over te dragen, anders dan bij overdracht van zijn gehele onderneming.
15.2 Vertrouwelijkheid
Partijen zijn gehouden feiten en omstandigheden, die in het kader van de opdracht aan de andere partij ter kennis komen, vertrouwelijk te behandelen. Derden, die bij de uitvoering van de opdracht worden betrokken, zullen ten aanzien van deze feiten en omstandigheden afkomstig van de andere partij aan eenzelfde vertrouwelijke behandeling worden gebonden.
15.3 Op de overeenkomst tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever is het Nederlands recht van toepassing. De rechter tot het kennisnemen van geschillen tussen de opdrachtnemer en de opdrachtgever is de bevoegde rechter in het arrondissement waar de opdrachtnemer is gevestigd.
16.1 Kosten voor transport en risico-dekking van de te vervoeren zaken komen voor rekening van de opdrachtgever. Wanneer opdrachtgever, zonder opdrachtnemer hiervan op de hoogte te stellen, niet tijdig voor het transport zorg draagt, zal het transport naar beste inzicht van de opdrachtnemer worden geregeld en voor rekening van de opdrachtgever plaatsvinden.
16.2 Extra kosten, die voor of tijdens het werk voor de opdrachtnemer ontstaan, als gevolg van oorzaken die zijn toe te rekenen aan opdrachtgever, kunnen door opdrachtnemer aan opdrachtgever in rekening worden gebracht.
16.3 Plaats van verzending geldt als levering, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen, ontvangt de opdrachtgever bericht van de voorgenomen verzending. Het risico van de zaken is na levering voor de opdrachtgever. Levertijden worden bij wijze van benadering verstrekt. De opgegeven levertijden zullen nimmer als fatale termijn zijn te beschouwen.
16.4 De overeengekomen leveringstermijnen worden verlengd met de periode gedurende welke opdrachtnemer, door omstandigheden die door hem niet kunnen beïnvloed en die de op/aflevering van het werk belemmeren, verhinderd wordt aan zijn verplichting te voldoen.
16.5 Behoudens grove schuld aan de zijde van opdrachtnemer geeft overschrijding van de levertijd de opdrachtgever geen recht op gehele of gedeeltelijke ontbinding van de overeenkomst. Overschrijding van de levertijd- door welke oorzaak ook – geeft opdrachtgever geen recht tot het zonder rechtelijke machtiging verrichten of doen verrichten van werkzaamheden ter uitvoering van de overeenkomst.
16.6 Een eventueel in de overeenkomst op overschrijding van de levertijd gestelde contractuele boete moet geacht worden in plaats te komen van een mogelijk recht van de opdrachtgever op schadevergoeding. Opdrachtnemer is nimmer een boete verschuldigd indien de overschrijding van de levertijd het gevolg is van overmacht, waaronder te verstaan elke van de wil van de opdrachtnemer onafhankelijke, al dan niet voorzienbare omstandigheid, die nakoming blijvend of tijdelijk verhindert, daaronder begrepen werkstakingen transportmoeilijkheden en ernstige storing in het bedrijf van opdrachtnemer of zijn leveranciers.
Naast functionele cookies, houden ook wij ons website bezoek bij door middel van statisitiekenpakket piwik / Matomo.
Deze is zo ingesteld dat IP nummers privacy vriendelijk worden ingekort, en uw bezoek niet te herleiden op basis van IP adres, en wordt alleen gebruikt voor eigen evaluatie... Er wordt GEEN data van uw website bezoek gedeeld met derde partijen zoals google of facebook. Dankzij onze privacy vriendelijke werkwijze, zijn wij ook niet verplicht u te vervelen met een cookiebalk.
Al onze wesites zijn versleuteld met een 256 bit SSL certificaat., te herkennen aan https:// in de url. Hierdoor wordt het ook zeer lastig / onmogelijk gemaakt om bezoek sessies of formulierdata te 'sniffen' in een gedeeld netwerk.
×